ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

بخشش نوه در مجازات قصاص قتل پدر!

یک روز تعداد زیادی قرص خواب آور خریدم و داخل شربت ریختم. پدرم شربت را خورد، اما زنده ماند. دومین بار می‌خواستم به او قرص برنج بدهم که نشد. آخرین بار بعد از دعوای مفصلی که پدرم با من داشت تصمیم گرفتم نقشه ام را اجرا کنم. وقتی مادرو خواهرم از خانه بیرون رفتند و پدرم در خواب عمیق بود با میله آهنی به سرش کوبیدم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 02
کد خبر: ۳۲۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پسر نوجوانی که از بدخلقی و کتک کاری‌های پدرش به ستوه آمده بود، وی را کشت.

 

 شش سال بعد از قتل، نوه سرکش با جلب رضایت اولیای دم از قصاص رهایی یافت و از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

 

رسیدگی به این پرونده از پنجم مرداد ۹۲ به دنبال کشته شدن مردی در خانه اش در رباط کریم آغاز شد.

 

شواهد نشان می‌داد پسر ۱۷ ساله وی به نام میثم او را کشته و هنگامی که قصد انتقال جسد با خودروی پدرش را داشته توسط پلیس دستگیر شده است.

 

میثم به جنایت خانوادگی اعتراف کرد و گفت: از بدخلقی‌های پدرم خسته شده بودم به همین دلیل در فرصتی مناسب با میله به سرش کوبیدم و او را کشتم. من جسد را در صندوق عقب ماشین زانتیای پدرم جاساز کرده بودم تا آن را در حاشیه تهران رها کنم که ماشین خراب شد و ناچار شدم به تعمیرگاه بروم. آن جا بود که کارگران تعمیرگاه به ماجرا پی بردند و من توسط پلیس دستگیر شدم.

 

با این اعترافات، وی پای میز محاکمه ایستاد و در حالی که پزشکی قانونی رشد عقلی وی را هنگام ارتکاب جرم تایید کرده بود، به درخواست پدربزرگ و مادربزرگش که قیم خواهر و برادر کوچک وی هستند، به قصاص محکوم شد. حکم در دیوان عالی کشور مهر تایید خورده بود که میثم توانست با گذشت شش سال از این ماجرا رضایت اولیای دم را جلب کند.



وی در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران از جنبه عمومی جرم محاکمه شد. میثم گفت: پدرم مردی بدخلق و مدام با من و مادرم درگیر بود. او از بچگی همیشه مرا کتک می‌زد به همین دلیل کینه او را به دل گرفته بودم.

 

مدتی بود که می‌خواستم پدرم را بکشم. یک روز تعداد زیادی قرص خواب آور خریدم و داخل شربت ریختم. پدرم شربت را خورد، اما زنده ماند. دومین بار می‌خواستم به او قرص برنج بدهم که نشد. آخرین بار بعد از دعوای مفصلی که پدرم با من داشت تصمیم گرفتم نقشه ام را اجرا کنم. وقتی مادرو خواهرم از خانه بیرون رفتند و پدرم در خواب عمیق بود با میله آهنی به سرش کوبیدم.

 

وی در حالی که سرش را پایین انداخته بود، ادامه داد: می‌دانم اشتباه بزرگی مرتکب شده ام، اما پدرم با بدرفتاری هایش باعث شد چنین تصمیم اشتباهی بگیرم. او مرد پولداری بود و ما هیچ وقت مشکل مالی نداشتیم، اما از نظر عاطفی به ما هیچ اهمیتی نمی‌داد و از نظر روانی ما را اذیت می‌کرد. من شش سال است که در زندانم و در این مدت عذاب زیادی کشیده و به اندازه کافی تنبیه شده ام. حالا از قضات دادگاه تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شوند.

 

با پایان اظهارات این مرد، مادر وی به قضات گفت: شوهرم مرد بدخلقی بود و همیشه پسرم را کتک می‌زد. میثم به دلیل رفتار‌های بد پدرش به بیماری اعصاب مبتلا شده بود و تحت تاثیر همین ماجرا پدرش را کشت. من برای پسرم تقاضای تخفیف مجازات دارم.

منبع: خراسان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار